vinter

vinter

onsdag 17 augusti 2011

Sommarn som gått: Leksand

Ingen kan beskylla mig för att vara en flitig bloggare direkt..
I det förra inlägget berättade jag ju om Danmarksresan som jag råkade beskriva i ett inlägg i gamla bloggen.
Nu tänkte jag beta av resten av det vi haft för oss den här sommaren. Vi har inte gjort så långa utfärder varken i tid eller avstånd. Många av de bästa dagarna har tillbringats på hemmaplan där vi haft fullt upp med att uppleva vår nya by som verkligen lever upp till sitt rykte som sommarstad.. men det kommer det nog ett eget inlägg om så småningom,
Efter Danmarksresan var vi hemma några veckor och sen bar det av upp till Leksand och mysiga sommarland. Det var andra sommarn i rad vi var där och vi hyrde stuga på Leksands strand som f ö är en av de mysigaste campingar jag sett. Tyvärr hade vi ingen vidare tur med vädret denna gång så vi stannade bara i 3 dar. Just den dagen vi tillbringade på sommarland lyckades vi få uppehåll iaf.
Här kommer lite bilder
Eltons älskade grisbilar som han tjatat om minst 1000 gången sedan vi var där förra sommaren.

Ett litet race är aldrig fel.
Vi var där veckan innan midsommar precis då dom öppnade och vi hade i princip hela sommarland för oss själva. Inte en enda kö behövde vi slösa tid på..


Vi fick åka karuseller och göra aktiviteter så länge vi ville och fick själva säga till personalen när vi var nöjda eftersom det knappt var nåt folk där
Dom här tramp-cykel-mojängerna blev killarnas favvo, vi tillbringade säkert 2 timmar där.
Sen finns det ju massa annat kul å göra.. Vattenlandet som kanske egentligen är den största delen av parken skippade vi helt den här gången. Hade tänkt oss mer värme och en ytterligare dag där men så blev det inte.
åka båt

Sjörövarskepp
Svindlande utsikt från pariserhjulet. Tror inte det finn nåt annat nöjesfält med vackrare läge

Linbana



1 kommentar: