vinter

vinter

torsdag 20 januari 2011

Sommarplaner påbörjade..

Det blir återigen en sommar i Sverige för oss. Känns alltför onödigt att åka iväg härifrån när livet och vädret (förhoppningsvis) är behagligt ändå.
I sommar SKA jag få med mig familjen till Öland. Var där flera gånger och campade för dygt 100 år sedan och tycker det är en av de mysigaste ställen som finns.
Vi bruka ta några dar i Göteborg men det har vi bestämt att skippa i år. Nån som har nåt annat kul tips som kan passa en barnfamilj att göra i Juli nångång..?
Så igår bokade jag sommarens första lilla semestertripp som går till Leksand. Första veckan på sommarlovet tar vi en kortvecka där, mån till fre. Då bor vi på Leksands Strand i en stuga vid Siljan. Sommarland ligger intill och det är suveränt som familjeresmål. Hur många dar vi kommer tillbringa där får vädret avgöra.


4 kommentarer:

  1. Låter supermysigt! Har oxå börjat fundera på vad man ska hitta på i sommar. För vår blir det 6 veckor från jobb och förskola. Förmodligen fler för Linnéa, men minst 6 st iaf.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Skönt ändå att du kan få till såpass mycket. Har hon fått dagisplats nu? Hur känner du inför att "vardagen" kommer rulla igång igen framöver? Kram

    SvaraRadera
  3. Har också funderat på Leksand om vi hinner få oss iväg och köpa en bil först ;)
    Om ni vill göra nån endagsutflykt in till storstan nån gång så kan jag rekommendera Spårvägsmuseet och lilla postmuseet. Skojsigt för barn och så kan man göra det om det skulle vara lite trist väder, tar inte alltför mycket i inträde heller... :)

    SvaraRadera
  4. Therese: Tack för tips. Spårvagnsmuseet har vi inte tänkt på faktiskt, postmuseet har vi hört flera som rekommenderar så det tar vi nog ganska snart.

    SvaraRadera