vinter

vinter

tisdag 1 februari 2011

Älskade lille Dante 6 år stor!

27 januari fyllde han år vår goding! Vi firade honom först på morgonen med paket å frukostbricka med kladdkaka å levande ljus.

Sen hade han med sig vindruvor och honungsmelon och bjöd på dagis. Just då tyckte han iofs det blev lite för  mycket uppmärksamhet när dom skulle sjunga också för då hävde han ur sig några svordomar å gick till rummet bredvid. Han är ju inte killen som gillar att stå i centrum kanske.. gullgubben!
Kalasmiddag intogs sedan på Heron City, Dante valde kinamat. Där fick han även välja sig en present på Media markt vilket inte helt otippat blev ett spel till Wii.
Dagen efter kom farfar och Babbi och firade honom här och på söndag blir det ännu mer firande då vi ska ut och äta med bl a kusiner och mormor.
Helt otroligt vilket privilegium det är att vara mamma till en sån underbar unge som Dante är. Undrar ibland vad jag gjort för fantastiska gärningar som förtjänat att få så otroligt fina barn..
Med risk för att låta dramatisk, flummig och djup så kan jag nog säga att det var för 6 år sen, den 27 januari 2005 som mitt liv började på riktigt. Åtminstone var det då jag började uppskatta det ordentligt, varje dag.
Här är en länk som beskriver hur det gick till när vi fick vår efterlängtade lille kille!
http://www.familjeliv.se/Bloggar-3-50/b17776.html
Där kan man även läsa om när Elton föddes.

1 kommentar:

  1. oj oj oj, tiden går fort!
    Känns inte som 5 år sen vi firade honom på 1 årsdagen! =)
    kram Mika

    SvaraRadera